Nieuws

Hiernaast leest u de laatste nieuwtjes.

GENIETEN VAN DE TUINEN

1 februari 2018

Mechelen heeft de laatste jaren sterk geïnvesteerd om nieuwe parken en tuinen aan te leggen, maar ook bestaande parken te versterken. In onze onmiddellijke buurt vindt u zo bijvoorbeeld de ‘tuin van OH!’ en het ‘Park Sint-Romboutskerkhof’.

Schuin tegenover onze B&B ligt de ‘Tuin Aartsbisschoppelijk Paleis’ die tot voor kort een privaat park was. Maar deze groene oase wordt opengesteld voor het publiek na een grondige restauratie van de tuinmuur, de Lourdesgrot en het tuinpaviljoen. Er werd ook een nieuwe pergolaconstructie aangebracht.

Kortom een unieke groene parel in Mechelen, grenzend aan onze B&B, waarin u aangenaam kunt wandelen en vertoeven. Om maximaal hiervan te genieten kunt u als gast gebruik maken van onze comfortabele relaxzetels.

JANUARI 2018 ACTIE

30 december 2017

Bij elk verblijf in januari 2018 bieden we u een flesje witte wijn of schuimwijn.

Actie ter gelegenheid van heraanleg Schoutetstraat

12 november 2016

Om de heraanleg van onze straat te vieren, bieden we u graag 2 betalende consumaties aan uit onze minibar. Deze actie geldt per verblijf op basis van onze standaard tarieven tussen 15 November en 31 December 2016.

Comfortclassificatie Luxe

28 september 2015

Het 'Departement Internationaal Vlaanderen', bevoegd voor de Toeristische Vergunningen, heeft tijdens een routine inspectie bevestigd dat onze B&B Studio's nog steeds voldoen aan de hoogste comfortclassificatie voor gastenkamers in kunststeden: namelijk 'Luxe'.

Gratis ticket

26 april 2015

Voor een verblijf vanaf 3 nachten in één van onze luxueuze studio's bieden wij u graag één gratis ticket aan voor een bezoek aan de Sint-Romboutstoren of voor de deelname aan de Historische Stadswandeling. Deze actie geldt voor de overnachtingen tussen 1 mei en 15 oktober 2015.

Gelieve bij uw reservatie te vermelden of wij een ticket dienen te voorzien.

Zomeractie 2014

26 mei 2014

U kunt genieten van een fles wijn en een stijlvol geschenk voor een verblijf vanaf 3 nachten in één van onze luxueuze studio's. Daarnaast blijven natuurlijk onze verlaagde tarieven voor een lange termijn verblijf van toepassing !

Deze actie geldt voor overnachtingen tussen 1 juni en 15 september 2014.

NAJAARSACTIE: fles cava, of geschenk of...beiden

28 september 2013

Om de aanloop naar de komende feestdagen alvast goed in te zetten, bieden wij u graag de volgende najaarsactie aan voor overnachtingen tussen 14 oktober en 20 december 2013:

- Bij een verblijf van minimum 3 nachten kunt u kiezen tussen een fles cava of een functioneel en stijlvol geschenk. Gelieve uw keuze te melden bij de boeking.

- Bij een verblijf van minimum 4 nachten krijgt u zowel een fles cava als het geschenk !

Verder geniet u natuurlijk van al onze diensten en voorzieningen die in de standaardprijzen, zoals vermeld onze website (www.atrium5.be), inbegrepen zijn.

Nieuwe prijzen - langere termijn verblijven !

28 mei 2013

De Stad Mechelen heeft vanaf mei 2013 een verblijfstax ingevoerd. Deze tax maakt deel uit van onze nieuwe prijzen waarmee we nog meer het accent leggen op langere termijn verblijven. Raadpleeg prijzen voor meer informatie.

Actie 2-jarig bestaan

22 januari 2013

B&B Studio's Atrium 5 bestaat eind januari twee jaar. Ter gelegenheid van deze verjaardag, doen we de volgende actie:

bij een eerste verblijf van minimum 2 nachten tussen 1 februari en 31 maart, geven we 10% reductie op de standaardtarieven vermeld op onze website . Tevens krijgt u een stijlvol en nuttig ‘verjaardagsgeschenk’ !

B&B Atrium 5 behaalt comfortclassificatie Luxe

9 september 2012

We zijn fier u te kunnen melden dat onze B&B de hoogste comfortclassificatie voor gastenkamers heeft bekomen van de Vlaamse Dienst Toeristische Vergunningen. Voor gastenkamers in de kunststeden (Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven en Mechelen), wordt dit niet uitgedrukt in sterren, maar door een comfortomschrijving.

Om dit samen met onze klanten te vieren, bieden wij u bij uw eerste verblijf van minimum 2 nachten tot en met 10 december 2012, een gratis toegangsticket aan voor de internationale kunsttentoonstelling Newtopia. Newtopia is de eerste grote hedendaagse kunstexpositie over mensenrechten die plaats vindt op een aantal belangrijke Mechelse cultuur-en erfgoedlocaties. Meer informatie vindt u op www.newtopia.be.

Zoals eerder gemeld werd onze B&B ook opgenomen in de bezoekersgids van Newtopia.

Gelieve bij uw reservatie al te vermelden of we een ticket dienen te voorzien.